Тита се накичи с гривни за 70 бона

В последно време певицата демонстрира завиден стандарт на живот

Нещо за четене
13:21 - 02 Септември 2024
2376
Тита се накичи с гривни за 70 бона

Тита явно се е замогнала, защото в последно време демонстрира завиден стандарт на живот. Преди дни певицата пусна фото как си почива, а в. „Уикенд“ пише, че гривните на ръката й са за над 68 бона.

Изпълнителката на „Антилопа“ се е закичила с две гривни на „Картие“ за общо 12 000 долара, или почти 25 бона в левове. До златните накити се мъдрят още два на луксозната френска марка „Ван Клийф“. Едното бижу струва 5000 евро (почти 10 000 лева), а златистото е колосалните 17 000 евро (33 хил. лева). Общо на ръката си 25-годишната певица има бижута на стойност 68 000 лева!

Какъв точно е хонорарът на Тита, е под въпрос, тъй като в музикалните среди отдавна се шушука, че кариерата й върви към своя залез, от няколко години не е вадила хит. В най-силния си период Христина Христова, както е истинското й име, прибираше по 7 бона на вечер, но след като се раздели с продуцента си Криско, ситуацията рязко се промени. Тита няма свежи хитове, феновете й я позабравиха и се загуби интересът към нея по участия. Въпреки това стандартът й на живот се повишава с всеки изминал ден, освен ако гривните не са обикновени ментета, но далеч не изглеждат като такива.