Тити щял да изяде боя от Васил Божков, искал му пари за билет

Крими
16:46 - 11 Май 2020
34203
Тити щял да изяде боя от Васил Божков, искал му пари за билет

Безумната история, която баскетболният треньор Тити Папазов разду вчера - как Васил Крумов Божков е обещал да му изпрати контролния пакет акции на Левски по DHL, всъщност е само част от дълбоко комична история, научи ексклузивно Lupa.bg. Всъщност милиардерът е иронизирал вечно разплакания Титко, който се е опитал да го измуфти да му плати билета, за да се срещнат в Дубай.

Според бизнеспартньори на хазартния бос, той е бил толкова шокиран от наглостта на Папазов, че загубил ума и дума. "Абе, тоя като не може да извади 1000 долара за самолетен билет, как ще издържа клуб, който струва по 13-14 милиона годишно?", изпаднал в амок Божков. Именно по тази причина решил да се изгаври с Тити и му казал, че за да мине по-тънко ще му прати акциите по куриер.

"Тити имаше късмет, че разговорът беше по телефона. Ако беше се опитал по такъв начин да проси пари от Васил на живо, щеше да изяде някой шамар, поне да има причина да реве", твърдят запознати с характера на бизнесмена.

Иначе версията на баскетболния гуру е следната: "Васил Божков ми се обади днес (вчера - б. р.) на обяд и ми каза: Тити, виждам, че много искаш, изпращам ти акциите с "Ди Ейч Ел" (DHL) и ще те намери човек, да ги получиш", каза Папазов пред бТВ.

Той не даде подробности как точно ще стане джиросването на мажоритарния пакет от акциите на футболния клуб, който е 87 на сто и формално е притежание на Георги Попов, който заедно с Божков е в Дубай. Двамата са там, откакто срещу тях има обвинения за участие в престъпна група, а хазарният бос е подведен под отговорност заради неплащане на над 500 млн. лв. такси от неговите фирми за залагания.