Тоби - палавницата на "Мастършеф"

Преди 3 години тя се е раздела с мъжа си, от когото има дете, след като му изневерила с най-добрия му приятел

Нещо за четене
15:50 - 28 Ноември 2023
27079
Тоби - палавницата на "Мастършеф"

Сексапилната готвачка Тоби от Бургас, която наскоро отпадна от кулинарното шоу на Би Ти Ви „Мастършеф”, е истинска мъжемелачка, пише „Уикенд”. Преди 3 години тя се е раздела с мъжа си, от когото има дете. 

Откакто бургазлийката, която се представя за фризьорка, е стъпила в „Мастършеф”, за нея се говори, че е флиртаджийка. Фактът, че е майка на малко дете и твърди, че именно заради него е влязла в предаването, не променя нищо.

Тоби от първия си ден търпи зрителска критика, че има твърде фриволно поведение, макар че не може да се каже, че е прекалила със свалки пред камерите, както например миската Лора Асенова.

Проверка показа, че Тоби има зад гърба си случки с мъже, с които приятелката й с корона за красота няма как да се конкурира. Тя се развежда само след 2 години брак.

За развода на Тоби „Уикенд” писа още през 2020-а, само че тогава широката публика все още не познаваше веселата готвачка. Бившият й съпруг е футболистът Милен Гамаков, а следващото й гадже е неговият съотборник Симеон Славчев.

Готвачката се появява в светските хроники няколко години преди връзката си с Гамаков. Това става, когато я забелязват в компанията на бургаския ивент мениджър Фавиол Сефери. Към момента той върти фирма за парфюми, а по онова време организира конкурси за еротични модели. 

Познанството му с Тоби е от 2015-а, когато тя учи икономика в София. На снимките от онова време е трудна за разпознаване, тъй като все още няма тунинг и е напълно натурална. Все пак погледът й си е същият, както сега. Двамата с Фавиол се запознават в Истанбул по време на фотосесия. Много скоро след това започват да пълнят социалните мрежи с общи снимки. По-късно бургазлията е забелязан в бентлито, което тогава кара дупнишката бръмчалка Моника Валериева. Той твърди, че двамата са само приятели, и даже я нарича своя сестра, но никой не му вярва. С нея той публикува снимки до ден днешен, но фотосите с Тоби са изтрити.