Тоца изригна към фенове: Вижте се на какво приличате!

Антония Петрова е една от най-обидчивите родни миски и сън не спи, за да дебне и трие негативни коментари под снимките си

Нещо за четене
16:47 - 01 Август 2024
2476
Тоца изригна към фенове: Вижте се на какво приличате!

Известен факт е, че Антония Петрова е една от най-обидчивите родни миски и сън не спи, за да дебне и трие негативни коментари под снимките си. Неслучайно в Инстаграм страницата й никога няма да прочетете и един лош отзив, а във Фейсбук профила й коментарите са забранени за „простолюдието“. Самата Тоца твърди, че не обръща внимание на хейта, но в същото време старателно се е погрижила всяка обидна дума по неин адрес да изчезне от социалните мрежи.

И въпреки всичко, притесненията на Батинкова относно външния й вид прозират върху всяка една нейна снимка в мрежата – предварително обработени с фотошоп, с изкуствени филтри, избелени зъби и издължени крака.

Но комплексите на спечелилата преди 15 години титлата „Мис България“ не спират дотук. Днес те избухнаха като фойерверки в лумнал склад за пиротехника и се стовариха върху всеки неин последовател, осмелил се да коментира визията й.

Тъй като Тоца явно вече не смогва да трие обидите по свой адрес, реши да смени тактиката, показвайки лицата на потребителите. „И понеже вие си позволявате да ме коментирате, ще направя същото въз основа на вашите профилни снимки. В моя профил НЕ се трият коментари, но и не толерираме безпочвен хейт“, избухна Петрова, която уж беше над нещата.

Миската публикува няколко от видимите негативни коментари под снимките си (всички останали са изтрити грижливо), като показа и лицата на потребителите, дръзнали да си кажат мнението.

На критика относно пластичните операции по лицето си, Тоца отговаря: „От коментара Ви звучи, сякаш за Вас няма тайни в пластичната хирургия, но лицето Ви показва обратното“, хапе миската и насърчава потребителката също да посегне към пластичната хирургия, защото има спешна нужда.

Друга дама пък я съди за материалното й поведение, а Антония отговаря: „Пътешествията със семейството на красиви дестинации, след като сте изкарали парите си с много работа и постоянство, ви правят елементарни и материални. Не бъдете като мен!“.

Блондинката стига дори по-далеч, като призовава „и други популярни личности“ да подемат нейната инициатива и да покажат лицата на хейтърите си.

Това, разбира се, едва ли ще се случи, тъй като повечето популярни лица у нас имат по-значими професии и ежедневна ангажираност. Още по-малко пък биха отделили време и енергия да плюят последователите си, докато са на почивка в Гърция със семейството, какъвто е случаят с обичаната от всички Тоца.

Ако пък някоя популярност личност реши да последва примера й, нека поне първо се запознае с правописа и граматиката в българския език и да не допуска неграмотността на Антония Петрова!