Тодор Янчев: Фокусирани сме

Искаме да продължим добрата си серия, заяви наставникът на ЦСКА 1948

Спорт
11:25 - 21 Април 2023
1243
Тодор Янчев: Фокусирани сме

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви преди мача срещу Локомотив Пловдив от 27-ия кръг на efbet Лига, че „червените“ са фокусирани върху това да продължат добрата си серия.

„Изправяме се срещу един от водещите отбори, исторически, както и да погледнем Локомотив Пловдив винаги е бил от топ отборите в България. В момента е в същото положение. Очакваме един сблъсък между два отбора, които играят хубав футбол“, сподели Янчев.

„Изцяло фокусът ни е към предстоящия мач срещу Локомотив. Той е на дневен ред. Фокусирани сме да се представим добре и да продължим тази добра серия. Има време за мача за Купата. За полуфинала за Купата ще мислим от събота вечер, след мача с Локомотив“, добави той.

„Със сигурност точковата разлика, че я увеличихме с две точки не ни успокоява. Ние гледаме нашия отбор и искаме да си свършим работата на терена. Съперниците ни какво правят, нашата цел е да увеличим точковата разлика.“

„Симеон Петров е наказан. Трайно контузен е Джонатан, който тази седмица претърпя операция. Надявам се възстановяването му да върви по най-добрия начин. Бидунга все още има здравословни проблеми. Надявам се по-бързо да се върне в строя“, каза още Янчев.