Том Брейди се завръща (ВИДЕО)

Ню Инглънд Пейтриътс представи програмата си с оригинален клип

Спорт
14:53 - 12 Май 2023
2010
Том Брейди се завръща (ВИДЕО)

Легендарният Том Брейди ще се завърне за старта на сезона в Националната футболна лига, като ще е на терена на Ню Инглънд Пейтриътс, където написа своята ненадмината история в този спорт.

Очаква се Брейди дори да облече екипа символично за първия двубой, без да играе в него. На 45 години той се оттегли през февруари от американския футбол, но си даде 12 месеца почивка, преди от сезон 2024 да стане телевизионен анализатор.

Патриотите, с които Брейди спечели 6 пъти Супербоул, го поканиха за откриването на сезона през септември. Това ще е символично официално оттегляне от играта на великия куотърбек, който ще подаде една топка по екип, преди да започне мачът срещу вицешампиона от миналия сезон Филаделфия.

Двубоят е в праймтайм в неделя, 10 септември, като интересът се очаква да е колосален.


Тази сутрин НФЛ обяви програмата за сезона, а всеки от отборите я представи на своите фенове с отделно, култово видео.

Това е традиция от години, като клиповете са се превърнали в малки филми, които се въртят със седмици и месеци преди старта на сезона през есента, и имат огромна популярност (и десетки милиони гледания).

В това на Ню Инглънд за сезон 2023 участва и Брейди с няколкосекундна поява в края в "дома на ветераните" - къща, пълна с бивши играчи и треньори на Патриотите.