Том Круз и рускинята Елсина Хайрова потвърдиха връзката си

През последните месеци 61-годишният актьор се е "сближи" с 36-годишната светска дама

През ключалката
16:55 - 13 Февруари 2024
6589
Том Круз и рускинята Елсина Хайрова потвърдиха връзката си

През последните месеци 61-годишният Том Круз се е "сближи" с 36-годишната руска светска дама Елсина Хайрова и вече официално се среща с нея, съобщава Daily Mail.

"В обкръжението на Елсина е добре известно, че тя и Том вече са заедно", казва вътрешен източник пред изданието.

"Те се сближиха много през последните няколко седмици, но много внимават да не бъдат снимани заедно, защото искат да запазят личния си живот", продължава източникът.

"Том нощувал в апартамента на Елсина,

който, както можете да си представите, е много красиво място. Те обичат да прекарват времето си заедно и въпреки богатството си, правят много от нещата, които правят нормалните двойки".

Двамата присъстваха на гала вечеря в подкрепа на лондонската благотворителна организация "Въздушна линейка", където принц Уилям беше почетен гост.

Въпреки че Круз и Хайрова пристигнаха поотделно, техни приятели споделиха пред изданието, че това не е изненада, тъй като

те прекарват по-голямата част от времето си в нейния многомилионен апартамент в Найтсбридж, Лондон.

Въпреки това двойката е излизала инкогнито на разходки из "Хайд парк", твърдят източниците.

Съобщава се също, че двамата са вечеряли насаме в няколко лондонски ресторанта.

За първи път двамата бяха свързани романтично, след като се съобщава, че са се гушкали на парти в луксозния лондонски квартал "Мейфеър" през декември.

"Бяха неразделни, явно бяха двойка. Той изглеждаше обсебен от нея",

разказва очевидец по онова време.

Преди това актьорът е казвал "да" три пъти.

Той е бил женен за Мими Роджърс от 1987 до 1990 г., за Никол Кидман от 1990 до 2001 г. и за Кейти Холмс от 2006 до 2012 г.

Хайрова, от своя страна, се раздели с бившия си съпруг Дмитрий Цеков през 2022 г. 43-годишният руски олигарх говори през декември за горчивата им тригодишна бракоразводна битка, за която твърди, че му е струвала повече от 150 млн. долара.

"Независимо с кого е тя, с Том Круз или с някой друг, те трябва да са наясно, че тя харесва хубавите неща в живота и има скъп и луксозен вкус. Том трябва да държи очите и портфейла си широко отворени", казва той.

Той добави: "Радвам се за нея, желая ѝ всичко най-добро."