Томас Мюлер се извини: Адски боли от такъв пропуск

Това е моментът, който си чакал цяла кариера, но пропуснеш да вкараш, разнежи се опитният футболист на Германия

Спорт
14:45 - 30 Юни 2021
1493
Томас Мюлер се извини: Адски боли от такъв пропуск

Опитният Томас Мюлер се извини за пропуска си по време на осминафиналния мач срещу Англия на Евро 2020. Германците изоставаха с 0:1, когато малко преди края футболистът на Байерн (Мюнхен) се озова сам срещу Джордан Пикфорд, но не уцели вратата.

Скоро след това домакините забиха второто си попадение и по този начин Маншафта отпадна. Ето какво написа Мюлер в профила си в Инстаграм.

“Ето го онзи момент, който ще помниш до края на кариерата си и с който всяка вечер ще заспиваш. Този момент, за който си тренирал и живял като футболист.

Моментът, при който нещата са само в твоите ръце да върнеш отбора си обратно в играта в завързан елиминационен двубой и да изпратиш в екстаз цялата нация. Да получиш този шанс и да то изпуснеш... това адски боли.

Целият национален тим го боли, всички мои съотборници и треньори, които ни вдъхнаха увереност да бъдем на това място точно в този момент. И в крайна сметка ми е най-болно заради германските привърженици, които независимо трудностите бяха зад нас и ни подкрепята по време на Европейското първенство. Благодаря ви за подкрепата!”