Тони Стораро спал по погрешка с травестит

Фолк певецът може да се похвали с всякакви експерименти в леглото

Нещо за четене
16:23 - 30 Юли 2024
1934
Тони Стораро спал по погрешка с травестит

Тони Стораро може да се похвали с бурно сексуално минало и стабилен опит в леглото. Фолкаджията се е подлагал на всякакви експерименти в спалнята, като някои от тях са се случили, без да иска. Така преди около 15 години Тунчер Фикрет Али, както е паспортното име на музиканта, преспал със засукан травестит.

Секс подвигът се разиграл в Разград, където изпълнителят имал участие, а апетитна блондинка го сваляла упорито. Пеперудката обаче по нищо не давала да проличи, че е родена като момче – имала големи силиконови гърди, дълга руса коса, поддържана кожа, дълги крака, перфектен грим и оскъдни дрехи. На пияна глава, след участието си, двамата се отправили към хотела, където бил настанен изпълнителят на песента „Кой баща те е направил?“. Тунчер Фикрет Али дори не подозирал, че мадамата всъщност е мъж. Играта помежду им продължила два часа, през които Тони така и не разбрал, че това е мъж.

На сутринта трезвият Стораро също не се усетил, че снощната му забежка е от същия пол. Изпълнителят се похвалил пред приятели, които му казали, че въпросната „жена“ е травестит, но Стораро бил категоричен, че не е. Все пак честолюбивият изпълнител решил да провери твърденията на аверите си и те се оказали прави – мацката наистина била добре гримиран и облечен мъж. Като разбрал какво е направил, се хванал за главата. Изпълнителят на „Отличен 6“ далеч не се гордеел с опита си със същество от собствения си пол, но се оправдавал, че вече се е случило и няма какво да направи.

„Еми, случи се. Беше много направена, въобще не заподозрях, че е мъж, иначе нямаше да си легнем заедно. Мъж бе, мъж се оказа. Мани, мани, ама вече не мога нищо да направя“ – коментирал пред приятелите си засраменият Тони, който и до днес не може да изтрие от съзнанието си тази страстна нощ.

За близките на Тони не е тайна, че през годините хитовият певец системно изневерява на жена си Валя. В случаите, когато благоверната му го е хващала, етническият турчин винаги се е оправдавал с влиянието на алкохола и медийни измислици. Не е тайна, че Стораро е преспал с голяма част от колежките си от фолк жанра, сред които Алисия и Софи Маринова.