Топ 3 на мрънкащите зодии

Астрология
16:25 - 30 Ноември 2020
6186
Топ 3 на мрънкащите зодии

Близнаци

Близнаците, с които редакцията на Lupa.bg изобилства, са склонни да драматизират излишно и да изкарват и най-малките проблеми, които могат да се разрешат за 5 минути, в колосални истории без край, за които ще говорят месеци наред след това. Твърде критични са към околните и никога не биха простили грешки, които иначе и те си позволяват да правят.

Везни

Те са пример за поговорката "рече и отсече". Не пестят чувствата на хората, идват и ясно заявяват какво не им е наред, без да се съобразяват каква сила биха могли да имат думите им. Обичат да създават проблеми и да се правят, че ги разрешават. Ще ги познаете по това, че винаги имат хиляди идеи, но в крайна сметка - рядко поне една напълно осъществена.

Стрелец

Те са повелителите на мрънкането и оплакването. С думите си и жалването си могат да се изкарат същински мъченици и то в ситуация, която другите изобщо не могат да осъзнаят като реален проблем. Самите те обаче нямат реалистична преценка за себе си и не се усещат как тези навици заемат една доста стабилна част от ежедневието им.