Топ 5 модни тенденции за пролетта  

Завръщат се животинският принт и карето

Мода
15:40 - 15 Март 2019
2759
Топ 5 модни тенденции за пролетта 

Пролетта е сезонът, когато сме по-склонни да експериментираме с различни стилове на облекло. Също така е време в което да сме смели в смесването и съчетаването на различни комбинации, които могат да ни предадат персоналност . Разцъфването на свежи цветя, пролетния въздух и красивото синьо небе допълват последните модни тенденции този сезон!

Ето и първите 5 тенденции, които ще направят деня ви по-весел и колоритен.

Животинският принт:
Тази ретро тенденция разбуни духовете през 70-те години, когато поп дивите я показаха на сцената. През 2019 видяхме завръщането на тази тенденция. Дали това е стилен блейзър, или панталон с дължина на глезена, животинските принтове са актуални и трябва да имате поне един във вашия гардероб тази година! Това е и вечна тенденция, която никога няма да остарее.

Карето:
Карираните модели отново са актуални. Тези модели не само придават вид на момче, но и са удобни за носене за всеки повод. Експериментирайте и съчетайте различни модели за да дадете впечатляваща привлекателност.

Минималното:
Минимализмът се превърна в удобна тенденция днес, когато вместо да инвестира в твърде много аксесоари, е възможно да изглеждаме привлекателна и очарователна дори и с по-малки добавки. Акцент върху чанта, деликатно бижу или семпъл колан се превърнаха в топ тенденция за пролетта на 2019 година.

Неутралното:
Докато контрастните цветове и модели бяха тенденция по-рано, то 2019 година е година на неутралните. Изберете земен цвят като бежово или елегантно черно, за да получите правилния и зашеметяващ вид.

Полка точки:
Класните точки не могат да излязат от тренда. Независимо дали става дума за черно-бели точки или смели цветове, точките на полка винаги носят игрива сянка тази пролет. Насладете се на ден под слънцето с гащеризон за полка или отидете на официално с пола на точки.