Топ 5 на най-яките дупета в „Денсинг старс“ (СНИМКИ)

Фурия с тяло на момиче – това е д-р Щонова на дансинга

Нещо за четене
15:30 - 18 Април 2024
31992
Топ 5 на най-яките дупета в „Денсинг старс“ (СНИМКИ)

Коя е притежателката на най-якото дупе в „Денсинг старс“? Феновете на танцовото шоу имат категорично мнение по този въпрос, откакто всеки вторник инспектират звездите по трика, шорти, къси рокли и прозрачни воали. Lupa.bg провери кои са най-активно коментираните и харесвани задни части в социалните медии:  

Дара

Нито твърде едро, нито твърде кльощаво, дупето на поп звездата редовно събира одобрението на ценителите. На последния лайф Дара свали роклята си, довърши танца си по изрязани червени панталонки и се хвърли в обятията на годеника си Ервин - мъжът, който се радва отблизо на апетитните й форми.   

Неделя Щонова

Фурия с тяло на момиче – това е д-р Щонова на дансинга. Всяка част от тялото й е тонизирана, а дупето й не прави изключение. То трепти като здраво нервно окончание. Дори когато тя е във вихъра на тангото, румбата или фокстрота и показва всичко от себе си, невроложката го прави със стил и класа.

Михаела

Партньорката на ергена Виктор е една от най-красивите и креативни професионални танцьорки в шоуто. Михаела не натрапва сексапила си, но опитното око отчита, че притежава дупе за милиони.

Мила Роберт

В началото на „Денсинг старс“ певицата танцува по възкъса карирана поличка, която разкри всичко. Впечатлена от даденостите й, водещата Алекс Раева игриво я шляпна по дупето. Въпреки че Мила отпадна от шоуто след танцов дуел с фолк звездата Емрах, естетите пазят топъл спомен от участието й.  

Натали Трифонова

Красивата синоптичка често приковава вниманието с безкрайните си крака - подобно стрелки на часовник, те няколко пъти се заковаваха на пет без десет в „Денсинг старс“. Малкото й дупе обаче също не е за подценяване – но пък зрителите коментират, че му липсва плътност и остава на пето място.