ТОП4 на най-палави зодии

Актуални новини
11:14 - 07 Юни 2022
2523
ТОП4 на най-палави зодии

Зодиите имат огромно значение за това какви сме и какъв е характерът ни. По това под кой зодиакален знак е роден можем да разберем повече за един човек. Понякога зодията говори повече за него, отколкото самият той някога е предполагал.

Има, например, четири зодии, които имат способността да прелъстяват много повече хора от останалите. палавници непрестанно се забъркват в любовни истории и си докарват много главоболия.

Ето ги и тях:

1. Скорпион

Този особено стихиен знак е под закрилата на планетите Марс и Плутон. Чувствени и настоятелни, те преследват обекта на желанието си до последно. Не просто искат това, от което смятат, че се нуждаят в любовта. Партньорите им ги определят като най-страстните любовници. Арсеналът от техники впечатлява противоположния пол.

Скорпионът се различава от всички, тъй като действа нетипично. Той наблюдава жертвите си от разстояние и когато види подходящ момент, се хвърля като хищник. Те са непредсказуеми, страстни, прекрасни събеседници с винаги завидно поддържан външен вид -просто няма как да им устои човек;

2. Телец

Най-чувствителният знак в зодиака има и най-много интимни партньора в живота си. Силните им страни са спонтанността в действията и изобретателността и издръжливостта в леглото. Родените под този зодиакален знак притежават положително и силно излъчване, което не остава незабелязано.

Чарът и интелектът ви са оптимални. Въпреки това рядко правят първата крачка и искат от човека срещу тях да бъде активният. Ако искате да възбудите интереса му, изпратете му сигнал, че го харесват, а след това просто чакайте сам да дойде;

3. Близнаци

Виртуози във флирта, почти няма човек, който е способен да им устои. Артистични по природа, те са извънредно добри в комуникацията и съблазняващите игри. Когато влязат някъде, няма човек, който да не забележи техните излъчване, осанка и чувство за хумор.

Близнакът моментално се превръща в център на вниманието. Той е позитивен, добър слушател и романтичен партньор – неща, които му осигуряват популярност сред представителите на противоположния пол.

4. Водолей

В интимната сфера те са едни неповторими индивидуалисти. Харизмата им наелектризира околните и се управлява от Уран. Гъвкави и амбициозни, те не отказват, докато не получат желаното. Нужно им е малко, за да спечелят вниманието и интереса на противоположния пол.

Те са комуникативни и винаги правят първата крачка - особено представителите на силния пол. Винаги умеят да кажат точно това, което човекът срещу тях иска да чуе. Големи флиртаджии, те омайват бързо, а след това също толкова скоростно изчезват, без дори да оставят бележка. Мнозина са тези, чиито сърца са разбити именно от Водолей.