Торино и Пашата зарязаха чалгата

Новото им парче се казва „Отпечатъци“

Нещо за четене
14:58 - 11 Юни 2024
2885
Торино и Пашата зарязаха чалгата

Верни на своя почерк Торино и Пашата задават тона на сезона с „Отпечатъци“. Парчето разбива всички митове, че Торино и Пашата са преминали към фолк жанра. С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория.

„Една шепа народ сме, няма нужда да се делим. Най-важни за нас са феновете и слушателите, защото без тях сме кръгла нула. Благодарим им и се стараем да правим качествена, хитова музика, която да допадне на възможно най-много хора“, споделят Торино и Пашата.

Музиката на „Отпечатъци“създава известният китарист и хитмейкър Иван Тишев, който затвърждава установения регетон стил на момчетата, пише ХотНюз. „За мен е удоволствие отново да работя с толкова успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща за всички ни, а лично аз нямам търпение да усетя реакцията от песента.“- казва Иван Тишев. Обичайно за най-големите им хитове, вълнуващият текст отново е на дуета, но този път към тях се присъединява Димитър Марианов, познат като Marianoff. Новината за феновете е, че Marianoff официално вече е част от екипа на Торино и Пашата.