Тошко Неделев плаче: Продадоха ме против волята ми!

Националът се жалва пред бултрасите, че Ботев го е натирил срещу обидна малка сума

Спорт
11:12 - 01 Март 2023
4105
Тошко Неделев плаче: Продадоха ме против волята ми!

Любимецът на феновете на Ботев Пловдив Тодор Неделев не сдържа сълзите си при сбогуването си с привържениците на „жълто-черните“ късно снощи.

Въпреки дъжда в Пловдив, фенове на Ботев се събраха пред клубната база, където протестираха срещу продажбата на "осмицата". Там Неделев говори пред тях за раздялата си с „канарчетата“.

„Продадоха ме за обидно малко пари. Говорих със Зингаревич - той ми предложи три варианта - да остана до лятото, да говорим за нов договор или да отида в Лудогорец, а аз няколко пъти го попитах дали ме искат в Ботев. Категоричен отговор не получих“, заяви през сълзи Неделев пред феновете.

Неговият мениджър Иван Чворович сподели, че преговорите за трансфера на Неделев са водени от Азрудин Валентич: „Аз се обадих на Валентич и го попитах дали е съгласен Неделев да бъде продаден в Лудогорец и той ми каза - да. Самият Валентич говори с Неделев едва след като вече беше приел офертата“.

Изпълнителният директор на клуба Герман Чистяков, срещу когото имаше сериозно недоволство, потвърди, че офертата е била на стойност 150 000 евро.