Тошко: Оставка! Христо, Киро и Асен са евтини куртизанки

Ротацията на кабинета е врътка и политическо лицемерие, заяви депутатът в НС

Новини
12:43 - 28 Февруари 2024
4605
Тошко: Оставка! Христо, Киро и Асен са евтини куртизанки

С остри думи шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов атакува лидерите на ПП-ДБ. В декларация от парламентарната трибуна от "Има такъв народ" настояха за незабавна оставка на правителството. Депутатът определи бъдещата ротация на кабинета като "врътка" и лицемерие.

"Просто съм потресен от гьонсуратлъка на ПП-ДБ, които управляват заедно с ДПС и ГЕРБ, висят им по скутовете, ходят им по кабинетите, гласуват им конституционният съдия Десислава Атанасова и имат наглостта да обвиняват всички останали, че работят с ГЕРБ и ДПС", каза той.

"Точно вие колеги от ПП-ДБ, дето сте поели целия горещ план на Делян Пеевски и Бойко Борисов, като една евтина политическа куртизанка имате дързостта и нагло говорите с пълна уста.Аз не съм такава куртизанка. Няма нищо изненадващо, точно такива са Христо, и Киро, и Асен.

Точно такива сте Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев. Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, за да пиете мазно турско кафе и да се наденете на коалиционния скут", нападна той.

Снимки: Агнес Методиева