Тошко Йорданов: Никой не стои зад Слави, това са фантасмагории

Нямаше нито един идиот в 45-ия парламент, който да вярва, че ще е там повече от месец, отсече зам.-шефът на ИТН

Новини
21:50 - 14 Май 2021
4838
Тошко Йорданов: Никой не стои зад Слави, това са фантасмагории

Никой не стои зад Слави Трифонов. Зад нас стоят хората, 3 млн. и половина българи. Кой да стои зад нас - олигарх ли?! Това са фантасмагориите на Бойко Борисов, отсече зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов пред БНТ.

Нямеше нито един идиот в тоя парламент, който да смята, че ще стои там повече от месец, върна се към живота в най-краткото Народно събрание Йорданов. Той повтори няколко пъти, че още преди изборите ИТН са заявили, че няма да правят коалиция нито с ГЕРБ, БСП, ВМРО, т.е. с партиите на статуквото.

Миналите избори не бяха честни. Това го казва всеки нормален български гражданин, отсече заместникът на Слави. 

Йорданов обаче отказа да каже дали Трифонов ще бъде в листите за следващ парламент. Като входираме листите, ще видите, повтори няколко пъти той.

Трябва да бъде изчегъртано почти всичко, направено от ГЕРБ. Ако влезете в кухнята на ресторант, има мръсотия, която не се измива, а трябва да се изчегърта. Ако искате друга метафора  - това са Авгиеви обори, каза Йорданов.

Слави никога не е взимал решения еднолично. Когато има юридически казус – решава ги юрист, когато е финансов – идва финансист.

Всяко правителство, различно от ГЕРБ е по-добро, отсече бившият парламентарен шеф на ИТН.