Тото от "СкандаУ" захапа Гери-Никол

Китайска имитация на рап звездата Карди Би, смята рапърът за варненската дива

През ключалката
14:42 - 03 Юни 2019
16707
Тото от "СкандаУ" захапа Гери-Никол

Словесна война се разрази между Гери-Никол и Тото от СкандаУ.  На прага на лятото поп дивата пусна новото си парче „Аз съм шефката“. „Аз съм цар и господар на себе си и на моя живот. Хората ще им е готино и ще се припознават в нея” – каза тя за новата си песен пред Нова тв.

Варненката обясни, че е искала да направи проект с „Бандата на ръба” от доста време и той има екзотично звучене. „Исках да е нещо различно, за да изненадам феновете си. Винаги съм казвала, че съм един хамелеон. Аз снимах в България, но те в Дубай”, каза тя.

Въпреки критиките към новия ѝ проект, Гери Никол смята, че си е свършила добре работата. „Щом има хейт, означава, че съм си свършила работата, както трябва, защото ако има положителни коментари, тя си остава поредната песен. Има от всичко по много и песента продължава да се слуша”, добави поп дивата.

По повод на словесната атака на Тото от СкандаУ във връзка с видеото към „Аз съм шефката“, който определи Гери-Никол като китайска имитация на рап звездата Карди Би, тя на свой ред го нарече Юдислав и го определи като жалък.