Тото сърдит на Би Ти Ви

Рапърът от години не е стъпвал в „Преди обед“ и отказва поканите им

Новини
15:54 - 20 Май 2024
4064
Тото сърдит на Би Ти Ви

Йонислав Йотов е обиден на Би Ти Ви и не стъпва в телевизията, разкри самият той в подкаста си в ютюб. Тото от „СкандаУ“ първо се оплака, че е участвал в сериала „Животът на Жоро“, без да иска хонорар за изявата си, защото от Би Ти Ви го подвели, че ще се излъчва само онлайн, а всъщност го излъчили по телевизията. Втората причина е песен, която е написана от „СкандаУ“, като в „Преди обед“ ги нахокали за текста на парчето, пише в. „Уикенд“.

„Иван и Андрей са ми приятели и казах, че не искам пари, но ме излъгаха, че сериалът ще е само по интернет, а после го излъчиха“ – заяви Йонислав и изпсува Би Ти Ви. Основната причина за сръднята на рапъра е, че преди година са го нахокали за песен, която „СкандаУ“ написали за Ани Хоанг. „Брат, отидох там, а те почнаха да ме питат дали наистина ние сме написали това парче. Аз им отвърнах, че текстът наистина е наш. Не съм отишъл там да ми четат конско. Повече не им стъпих. Лъчо ходи, но аз не. Наскоро ме бяха поканили, но не отидох, ходя в Нова тв“ – заяви изпълнителят на „Спомен от рана“, който от поне 6–7 години не се е появявал при Деси Стоянова в Би Ти Ви.

Припомняме, че през лятото на скандалния рапър му се наложи да спре за няколко месеца подскаста си „При Тото“. Това се наложи, след като на бял свят излезе откъс от старо интервю на рапъра с баскетболния треньор Тити Папазов. Той разказва през смях как на младини е остригал свое бивше гадже, защото след раздялата им имала друг приятел. Тото се заливаше от смях, а въпросният откъс беше разпространен след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора. Възмутени хора скочиха срещу двамата забавляващи се мъже. Единият го отнесе заради безчовечната си постъпка и начина, по който до ден- днешен гледа на нея като весел факт от миналото си, а другият – за неадекватната си реакция, която показва пълна липса на съчувствие и отношение към нещата, които стават в студиото му. Заради острата обществена реакция участията на Тото бяха отменени, а рекламодателите му се оттеглиха – никой не искаше да свързват продуктите му със скандалния рапър. Три месеца по-късно обаче той възстанови подкаста си, който днес отново се радва на интересни гости, но няма нито толкова рекламодатели, нито зрители.