Това Ивайла Бакалова ли е? (Снимки)

Миската, която догодина става на 45, си направи серия от корекции, направо е неузнаваема

Нещо за четене
16:46 - 13 Декември 2023
9303
Това Ивайла Бакалова ли е? (Снимки)

Ивайла Бакалова е от жените, на които Господ им е дал много, но в последните години миската сякаш иска да се загрози и почти го е постигнала. Варненката е редовна пациентка на столична клиника, където си е направила всевъзможни интервенции. Последната й корекция е на очите. Смуглата красавица е легнала на операционната маса за блефаропластика, пише в. „Уикенд”.

Това е оперативна процедура, която цели да премахне белезите от стареенето на кожата, умората и отока, които се представят под формата на „торбички”. Премахва излишната кожа на горния клепач и по този начин окото се „отваря”, отстранява излишната мастна тъкан, която херниира от пространството зад очната ябълка. При нужда се отстранява част от мускула, който е хипертрофирал. С тази интервенция безспорно се е подмладила, но и загрозила Бакалова.

„Защо си толкова изцъклена?” – питат я последователи в социалните мрежи, които веднага видяха разликата в погледа на миската. Варненката, която догодина ще навърши 45 години, не признава за интервенцията, но тя се вижда с просто око. На последните си снимки Ивайла наистина е неузнаваема, и то не в добрия смисъл на думата. Тя се е подложила и на процедура за моделиране на скулите. Те видимо са по-големи и подчертани, макар да е спорно доколко и тази промяна се е отразила положително на външния й вид. Уголемяването на скулите се извършва чрез инжектиране на хиалуронова киселина, което струва около 2000 лева и е обратимо. Другият метод е чрез импланти, като цената стига до 10 000 лева, но ефектът е необратим.

Освен скулите, Ивайла си е „пипнала“ и зъбите и вече има нова равна усмивка, подобна на тази на Благо Джизъса, забелязват в светските среди. Според запознати моделката избягва да я показва, тъй като не е особено доволна от крайния резултат, но пък харесвала новото си лице, което е страховито.

Само допреди няколко месеца Бакалова беше естествено красива

Ивайла Бакалова и до днес има тяло трепач, като лицето й също беше младолико и без бръчки, но явно манията по корекции и „вечна младост” не е подминала и миската, която се е пристрастила към подобренията, от които няма нужда.

Припомняме, че Ивайла има 20-годишна дъщеря Рая, плод на любовта й с милионера Румен Гайтански, а миналия декември роди дъщеря Вяра от бизнесмена със скандална слава Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Весо и Бакалова плануват да имат още едно дете, но явно с предимство са разкрасителните интервенции на миската. След това двойката се отправи за ново инвитро в Турция, където са изключително доволни. Бакалова разказвала на свои приятели, че тукашните лекари напълно изключвали възможността тя да забременее и роди, а в Турция подходили деликатно и чудото се случило.