Това щерката на Искра Радева ли е?

Елена Станулова се състари с корекциите, на които се подлага постоянно

Нещо за четене
12:03 - 30 Август 2024
8442
Това щерката на Искра Радева ли е?

Дъщерята на актрисата Искра Радева, Елена Станулова се състари с корекциите, на които се подлага постоянно. Лени иска да изглежда безупречно, но вместо това се е мумифицирала и изглежда като наборка на красивата си майка, забеляза Lupa.bg.

Известната наследница бе сред първите български, които си сложиха силикон още преди бума на пластичната хирургия у нас. Лени, както обича да я наричат Станулова, посегна и на устните си, които уголеми многократно. Силиконката обаче не била доволна от външния си вид и се подложила на още няколко корекции – нови скули, форма на лицето и нос. 37-годишната дъщеря на актрисата не крие, че често се възползва от услугите на лекари по пластична хирургия, като тя е доволна от резултата, но не й близките й, които я съветват да спре, защото изглежда поне на 50 лазарника.

Преди години брюнетката стана известна като единствената жена, която успява да разбие сърцето на Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки остава с пръст в уста, след като хубавата Елена го зарязва. Припомняме, че преди 12-13 години след полицейска акция и арести на собствениците на модна агенция, в медийното пространство бяха изложени имената на не една и две родни красавици, които бяха описани като скъпоплатени компаньонки. Сред тях беше и Станулова. От 6-7 години анорексичната брюнетка е женена за богаташ и имат две деца, а с тях живее и Искра Радева, която не може да се нахвали от зет си.