ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА: Тъщата на Къро крие от бабата и дядото на Гергана за разстрела

Каролина Кочанова е видна столична реститутка и светска дама

15:42 - 30 Май 2023
15207
ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА: Тъщата на Къро крие от бабата и дядото на Гергана за разстрела

Бруталният разстрел на гангстера Красимир Каменов - Къро, съпругата му Гергана, бодигарда Деан и детегледачката в Кейптаун миналата седмица има и чисто човешка страна, останала далеч от криминалните хроники. Lupa.bg научи, че почернената майка на Гери - Каролина Кочанова (вляво на основната снимка), отчаяно се опитва да скрие трагедията от дядото и бабата на миската, които са още живи.

Шармантната Каролина, която от десетилетия е разведена с таткото на Гергана, е известна в столицата светска дама. Тя е от богата софийска фамилия и притежава имоти около митичната "Докторска градинка". Родителите й, вече прехвърлили 90-те, са в относително добро здраве и Кари се грижи ежедневно за тях, твърдят наши източници.

Гергана Кочанова на имения си ден през 2007 г., когато тъкмо е станала "Мис Вселена - България"

Убийството на внучката Гергана обаче можело да се окаже фатално за възрастните хора, така че Каролина отчаяно се опитвала да им спести поне засега кошмарната новина. За целта тя е отрязала всякакъв достъп на родителите си до средства за информация и чинно е инструктирала домашните им помощници да не обелват и дума за случилото се.

"Кари е много грижовна дъщеря и дори в този момент да убжасна мъка намира сили да мисли за родителите си. Тя е наясно, че новината за смъртта на Гери вероятно ще им струва живота", твърди приятелка на Каролина.

Красавицата Гери беше разстреляна заедно с Къро