Тръмп: Камала Харис разруши икономиката

Има недостиг на храна, дажби и глад - заяви пепубликанецът

Новини
08:22 - 16 Август 2024
1318
Тръмп: Камала Харис разруши икономиката

Доналд Тръмп нае нови политически съветници и свика пресконференция в Ню Джърси. Тръмп се опитва да си върне вниманието на американците. То беше привлечено от отказа на Джо Байдън и избора на Камала Харис за кандидат на демократите.

Социологическите проучвания посочват, че Харис е наваксала изоставането, което Байдън имаше от Тръмп. Републиканецът свика пресконференция като форма на критика срещу Харис. Откакто получи номинацията, тя почти не отговаря на въпроси на репортери.

На пресконференцията Тръмп беше донесъл мляко, овесени ядки и други хранителни продукти. Той ги използва като сценичен реквизит, за да покаже че са поскъпнали докато Харис е била в управлението. И предрече истинско бедствие при победа на Камала Харис.

„Недостиг на храна, дажби и глад. Харис разруши икономиката, границата и честно казано - целия свят. Тя е разрушителна за целия свят, защото както върви Америка, много често така върви и света. Тя разрушава всичко, до което се докосне и ако спечели, вашите финанси никога няма да се възстановят. Никога”, заяви Тръмп.