Тръмп организира фенове да го пазят от арест

Новини
21:16 - 21 Март 2023
3317
Тръмп организира фенове да го пазят от арест

Стоманени барикади и засилено полицейско присъствие окупираха Ню Йорк, Лос Анджелис и Вашингтон заради потенциални безредици, в случай че Доналд Тръмп бъде арестуван.

Преди дни бившият президент на САЩ обяви, че му готвят арест във вторник заради предполагаемото му участие в схема за плащане на $130 хил. срещу мълчанието на порнозвездата Сторми Даниълс, с която е имал авантюра през 2006 г. Тръмп призова поддръжниците си да протестират, ако му сложат белезници.

Според анализатори демонстрациите могат да се превърнат като щурма на Капитолия от 2020 г. след загубата на републиканеца на тогавашните избори.

Служители на американското разузнаване са засекли нарастване на онлайн заплахите срещу юридически и правителствени служители, откакто Тръмп обяви, че ще отиде в затвора. Повечето от заплахите били срещу окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, човека, който се очакваше да повдигне обвинения срещу милиардера.

Тръмп отрича да е имал интимни отношения с Даниълс и твърди, че разследването на демократа Алвин Браг е политически мотивирано.

Същевременно стана ясно, че след като новината за авантюрата на Тръмп с порнозвездата излязла наяве през 2018 г., раздразнената Мелания е прекарала няколко дни в луксозен хотел във Вашингтон. Бившата първа дама е поискала да бъде по-далеч от Белия дом по това време. Според източници тогавашният президент се е притеснявал, че съпругата му ще разбере подробности около изневярата му, и затова е решил да плати солидната сума от $130 хил. на Даниълс.

“Тръмп не беше на себе си, че Мелания ще разбере подробностите за неговата недискретност. Беше разстройващо и унизително, отношенията между двамата се обтегнаха”, заяви източник на в. “Дейли мейл”.

По-късно през 2018 г. излиза и интервю със Сторми Даниълс. Там тя описва с подробности срещата си с Тръмп през 2006 г. в хотелска стая в Невада след благотворителен голф турнир.

Актрисата от филми за възрастни определя случилото се като “най-лошите 90 секунди в живота ми”.

По думите ѝ Тръмп е бил особено ентусиазиран двамата да се срещнат отново, като даже ѝ е предложил роля в риалити формата “Стажантът”, където той беше водещ. Бившият президент отклонявал въпроси за съпругата си, разказва още Даниълс. Допълва, че може да опише мъжествеността му и дори да разкрие любимите му сексуални пози. Интервюто е пазено 7 години, преди да бъде публикувано.

Твърди се още, че Мелания е прекарвала три-четири дни извън Белия дом, рядко е посещавала западното крило, където е президентският кабинет, а ако двамата са били виждани заедно, тя се е държала дистанцирано.