Трансформация: Елен Колева стана лечителка, цери с енергия от космоса

Новини
13:00 - 19 Октомври 2020
8639
Трансформация: Елен Колева стана лечителка, цери с енергия от космоса

Бившата тръпка на Калин Терзийски – Елен Колева, отново смени професията си, след като коронавирусът нанесе съкрушителен удар върху актьорската професия.  

След като бе актриса, муза и поетеса, сега своенравната красавица заряза земните възможности и започна да лекува с т.нар. космоенергетика. Красавицата дори се сдобила с диплома, след като минала на обучение при прочутата Ксения Бондар, която 2 пъти годишно идва в София, за да преподава основите на тази доктрина, за която се смята, че може да лекува над 40 болести, пише "Монитор".

"Става въпрос за канали, които идват от Космоса. Те се отварят върху структурата на човека, върху неговото биополе и чакрова система. Всеки космоенергет е проводник – чрез ръцете му протича енергията. Получава се изчистване и изпълване на човешкото същество с високочестотна енергия и защита. Най-важното, което се случва, е личната трансформация", поучава бившата тръпка на Калин Терзийски.

Елен признава, че новата  й диплома я спасило в труден период в началото на пандемията от коронавирус, когато културният живот замря. "Затвориха най-напред театрите, а аз съм артист. Останах абсолютно без работа и не знаех как ще се справя, но вече бях завършила космоенергетика, имах диплома. И някак си свише започнаха да ми изпращат пациенти – така оцелях и финансово, и като човек", разкрива синеоката хубавица.