Транссексуалната Симона пред Lupa.bg: Имам качества да стана най-сексапилна жена в България

Ексклузивно
18:00 - 07 Декември 2020
10826
Транссексуалната Симона пред Lupa.bg: Имам качества да стана най-сексапилна жена в България

Симона Галинова е втората в света и първата в България транссексуална кандидатка за титлата "Мис Плеймейт“. Пловдивчанката още от дете усеща, че е различна и на 16-годишна възраст започва да подготвя тялото си за смяна на пола. 23-годишната блондинка проговори пред репортер на Lupa.bg за мотивите си да се запише в конкурса, кога е разбрала, че е различна, как родителите й са приели този факт и колко операции са необходими на един мъж да се превърне в жена. 

- Здравейте, Симона! Вие сте първата в историята транссексуална жена, която ще се бори за победата в конкурса „Мис Плеймейт“. Какво ви мотивира да се запишете за участие?

- Титлата “Мис Плеймет” е признание за най-сексапилна жена в България, а това винаги ми е е допадала доста. Смятам, че имам всички качества за нея. Затова реших да се явя на кастинг.

- Как определяте шансовете си за първото място?

- Шансовете ми да спечеля са големи, но и другите момичета заслужават. Все пак - надявам се аз да спечеля.

- Какво ще направите ако спечелите?

- Победата ще ми помогне да докажа, че различните в България - такава като мен, могат да постигнат доста, особено в конкурс като “Мис Плеймейт”.

- Кога разбрахте, че сте мъж в тяло на жена?

- Още като дете го почувствах. От съвсем малка усещам себе си като жена.

- Как родителите ви приеха факта, че се усещате и искате да сте жена? Подкрепиха ли ви?

- Родителите ми винаги са ме подкрепяли. Приеха ме съвсем нормално, не са имали нищо против. Те просто искаха да бъда щастлива и наистина им благодаря.

- На колко години направихте интервенцията? Колко време трае подготовката преди операцията?

- Първо започнах с една доста дълга хормонална терапия. Разбира се - след консултация с лекар и под негов контрол. След което просто реших да се подложа и на операция за смяна на пола.

- Колко корекции бяха необходими за да постигнете резултата, който сте искали? Може ли да ни разкажете малко повече, защото у нас все още тези операции за смяна на пола не са толкова популярни?

- Както казах започнах с хормоните и с времето започнах да се фенимизирам доста. След което започнах с филърите, както и уголемяване на бюста, а накрая дойде и физическата смяна на пола. Възстановяването обаче е по-бавно.

- Защо избрахте Бразилия за интервенцията? Нямахте ли доверие на родните лекари?

- Моя позната (тя не е българка ) се беше подложила преди години и ми препоръча точно Бразилия. Послушах съвета ѝ и останах доволна.

- Приблизително колко пари излиза една такава смяна на пола?

- Доста.

- Изглеждате доста добре, но знам, че за поддръжката на една жена са необходими не малко време и средства. На вас какво ви коства?

- Много повече отколкото на една истинска жена.

- С какво се занимавате?

- За момента си стоя вкъщи и се пазя. Все пак сме в локдаун и спазвам мерките, които са наложени.

- Как минава един ваш ден?

- Минава спокойно с грижа и внимание към мен самата.

- Как се виждате след 10 години?

- Още по-добре изглеждаща и успяла Жена!