Травестит плаши деца в центъра на София: Ще ви заразя със СПИН!

Агресивният кросдресър Сашка Прашката е във война с жителите на "Зона Б-5"

Новини
18:45 - 01 Май 2019
8855
Травестит плаши деца в центъра на София: Ще ви заразя със СПИН!

Отвратителен случай на издевателство над деца сподели с Lupa.bg жител на столичния квартал „Зона Б-5”. Нашият читател се оплака, че във входа му живее агресивен травестит на име Александър Манолов, който е обявил война на невръстните жители на блока.

Според източника ни, враждата между Сашка Прашката, както е известен мъжът, и хлапетата от „Зоната”, датира от близо 3 години. „Те му се подиграват и подсвиркват, когато вечер излиза наконтен и на токчета и се запътва към площад „Македония”. Детска работа, няма злоба, няма агресия. Само невинни подмятания. Александър обаче е изключително отмъстителен и злопаметен.”

Човекът твърди, че на няколко пъти Манолов е разбивал мазетата на „враговете си”, уринирал е пред вратите им, драскал е неприлични графити по стените на апартаментите. Местните жители са писали дузина жалби до 6-о РПУ, но без резултат.

„Ченгетата ни се смеят – как не можете да се справите сами с един траверс?”, оплака се читателят.

Миналата седмица обаче Александър Манолов преминал всякакви граници, като заклещил 13-годишния Иво, едно от групичката деца, с които е в конфликт, в асансьора.

„Не го е удрял, или нещо подобно, но му е казал: „Аз съм педал, да, и ще ти лепна СПИН само като те пипна по ръката”. Детето се е уплашило жестоко, в стрес е, не иска да ходи на училище. Помогнете ни компетентните органи да се сезират за поведението на този опасен човек, иначе не ни остава нищо друго, освен да вземем правосъдието в свои ръце.”