Траян Костов с грандиозно завръщане на сцената на „Гласът на България“

Нещо за четене
13:17 - 10 Юли 2024
14933
Траян Костов с грандиозно завръщане на сцената на „Гласът на България“

Младият изпълнител Траян Костов – един от финалистите в третия сезон на останалото в историята музикално шоу „X Factor“, ще направи нов опит да изгрее на родния небосклон чрез новия сезон на „Гласът на България“, разбра Lupa.bg от свои източници.

Костов се е явил на кастингите на тъмно за предаването на BTV, а по ирония на съдбата в журито на „Гласът“ сега е бившата му менторка от „X Factor“ – Мария Илиева. Точно преди 10 години Траян направи впечатление на зрителите с характерния си тембър и емоционалните си изпълнения, които го отведоха до финал. Певецът е възпитаник на Националното музикално училище, а след това е завършил Нов Български университет, в класа по пеене на Нели Маринкова.

Влечението към R&B и Hip-Hop музиката формира неговият личен стил и води до множество колаборации с родни изпълнители. Дали Мария Илиева, която за втори път сяда на треньорския стол в „Гласът на България“, ще успее да разпознае бившия си финалист и дали поп дивата ще натисне червения бутон, с който да го покани Траян отново в отбора си, предстои да разберем през септември.