Треньорът на ЦСКА 1948: Никой не ми дава съвети

Имам подкрепа от ръководството, твърди Николай Панайотов

Спорт
16:29 - 29 Септември 2023
1799
Треньорът на ЦСКА 1948: Никой не ми дава съвети

"Очаквам реакция от отбора в утрешния мач, а най-важното е да се поздравим с трите точки срещу Ботев Враца. Надявам се отборът да покаже друго лице и силно се надявам да видя друг вид на тима на терена. Ще имаме нужда от много характер и себераздаване", заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов, който говори преди гостуването на Ботев (Враца).

Най-младият наставник в efbet Лига заяви, че има подкрепата на клубните шефове и че никой не се бърка в работата му.

"Правим анализи след всеки мач. Не мога да коментирам представянето от миналия сезон. Всеки един треньор иска да наложи своя начин на игра, а това отнеме време. Трябва да има резултати, искаме да изглеждаме по друг начин на терена.

Има достатъчно мачове до края на сезона. За мен отборът няма страх да се бори. Най-важното е ЦСКА 1948 да започне да побеждава. На всеки би било трудно да определя стартовите 11, защото има голяма конкуренция в отбора. Всеки трябва да знае, че когато има шанс трябва да го използва, щом играе за ЦСКА 1948. Надяваме се на добри игри. Когато има пауза, ние губим по 12-13 човека, които играят за своите национални отбори. За това е по-трудно да се наложи стил на игра, който да е различен от това, което виждаме в момента.

Аз съм сложен за старши треньор на отбора за момента. Имам подкрепа от ръководството. Когато имат нужда от помощ от мен съм тук, когато няма нужда вече от мен си тръгвам. На мен лично никой не ми дава съвети, а не мисля, че е редно някой да се бърка на треньора в работата му с футболистите", заяви младият специалист пред медиите.