Треньорът на ЦСКА 1948: Утре заложете за нас срещу Черно море

Спорт
16:02 - 21 Септември 2023
1493
Треньорът на ЦСКА 1948: Утре заложете за нас срещу Черно море

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори преди утрешния сблъсък на своя тим с Черно море. Той призна, че е анализирал грешките на своя тим от миналия кръг и се надява утре да нанесе първа загуба на Черно море. Варненци нямат поражение от началото на сезона, докато ЦСКА 1948 е девети в класирането с четири успеха.

“Очаквам отборът да се вдигне психически и да покаже добро лице, за да излезем победители. Нашето време беше 2 дни по-малко за подготовка от това на Черно море. Опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат в този мач.

За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Изградил е добър стил на игра, отборът му е дисциплиниран. Очаквам интересен мач, но се надявам да бъдем по-добрия тим и да спечелим.

Аз казах и след предния мач - за мен беше учудващо, че паднахме психически, с оглед на това, че виждах футболистите как тренират. Бях убеден, че ще сме мотивирани и очаквах да се представим по-добре. Имаше пропуски, анализирахме ги и се надявам в следващия мач да изглеждаме по друг начин.

Надявам се да победим Черно море. Нормално е, когато техният отбор е сглобен от дълги години и тази години започнаха добре, да имат резултати. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин.

Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Вутов и ще решим до края на деня дали ще го използваме.

Футболистите са професионалисти. В този отбор са, за да покажем, че заедно можем да вървим напред. Отборът има цели, което е нормално. Смятам, че с времето нещата ще се наредят. Винаги един треньор срещу даден противник трябва да търси изненада.

Дали съставът ще е същия, или не, дали някой е играл под нивото си - предният мач вече е минал. Не мога да издавам състав, но ние ще преценим как да се противопоставим и с какъв състав ще излезем утре.

В предния мач отборът отстъпваше в единоборства, съперникът бе по-агресивен, но въпреки малкото създадени положения, ние имахме ситуации, в които последния пас ни куцаше. Надявам се утре да създадем тези ситуации и да бъдем по-ефективни”, заяви Панайотов.

При въпрос на какво да се заложи в утрешния мач - единица, хикс или двойка, треньорът на ЦСКА 1948 бе категоричен:

“Заложете на единица утре”.