Треньорът на ЦСКА : Титоград не се е разпадал

Съперникът е по-силен отбор миналата година, твърди Добри Митов преди старта на Лига Европа

У нас
18:34 - 08 Юли 2019
2880
Треньорът на ЦСКА: Титоград не се е разпадал

Треньорът на ЦСКА Добри Митов не очаква лек старт в Лига Европа. Утре от 20:30 часа червените приемат на „Българска армия” черногорския ОФК Титоград в първи мач от квалификациите на турнира. Според Митов двубоят няма да е лесен, а последните информации за проблемите при съперника не са истина.

„Определят ни за фаворит, окей, но нещата от последните дни в медиите, които се писаха за отбора на Титоград, не са съвсем истина. Вярно е, че в състава на съперника има промени, но това, че се разпадал не е отговаря на истината. Според мен отборът е по-силен от миналата година. Направихме видео разбор на Титоград, запознати сме с техните качества. Със сигурност това е сериозен отбор", коментира Митов на прескоференцията преди двубоя.

Ще гоним добър резултат още в София, за да си облекчим задачата за реванша. Предимството само ние можем да си го направим с нашата публика, и евентуално да вкараме ранен гол, а след това още, разбира се. Важно е и да не допуснем гол в нашата врата", каза още наставникът на червените.

Снимка: lap.bg