Треньорите от „Гласът на България“ превземат „Шоуто на Николаос Цитиридис“

DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев са поставени в забавна „обратна ситуация“ - трябва да познаят може ли човек наистина да пее, гледайки го без звук

Нещо за четене
13:43 - 29 Септември 2023
1779
Треньорите от „Гласът на България“ превземат „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Тази вечер DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев ще блеснат в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с много весели истории от кухнята на „Гласът на България“, с най-шантавите физиономии, които правят докато слушат напрегнато и внимателно всеки следващ глас в кастингите на тъмно и с „подкана“ към DARA да ги покани „някой ден“ на сватбата си. Мъжката част от треньорите ще сподели някои лични моменти на „падане и ставане“ от последните седмици, а кой треньор ще събере най-много гласове и как ще завърши спорът от кой отбор ще бъде победителят този сезон - зрителите ще разберат през много смях, довечера по bTV.

И ако си мислите, че с треньорите всичко, свързано с „Гласът на България“ за днес се изчерпва – то рязко в публиката ще се окаже водещият Иван Тишев. Той ще бъде ценен помощник (или не съвсем) на Николаос Цитиридис, в новия весел епизод на играта „Двойка или не“, в която участват зрителите.

В студиото на шоуто най-накрая ще се завърне триумфално и неговият бенд, в който главна роля има друг виден представител на „Гласът на България“. Очарователната Жаклин Таракчи, която е певица в бенда на шоуто и последната победителка в музикалното риалити, ще бъде повече от щастлива и „на място“ тази вечер, срещайки в ефир любимите на цяла България треньори.