Трезвен ли е Крушарски? Обяви 17 поредни победи и титла за Локо Пд!

Върнах се и победите започнаха, заяви съсобственикът на смърфовете

Спорт
13:08 - 07 Септември 2023
3386
Трезвен ли е Крушарски? Обяви 17 поредни победи и титла за Локо Пд!

"Със сигурност ще станем шампиони през този сезон, гледайки представянето на другите отбор! Защо победите ни да са седем поред? Те ще са 17! Ние поне демонстрираме постоянство", заяви един от съсобствениците на Локомотив Пд - Христо Крушарски.

"Проблемът за българските отбори е, че няма достатъчно конкуренция. Точно това е най-големият проблем на българския футбол. Поради тази причина нямаме нищо", допълни той.

Локомотив Пловдив е лидер в родната Първа лига. Смърфовете, водени от Александър Томаш, счупиха клубния рекорд по поредни победи, успявайки да регистрират серия от седем последователни успеха.

Пловдивчани впечатляват и с играта си освен с резултатите си, като до момента те са отборът с най-много отбелязани попадения в елита – 21.

Черно-белите са с актив от 22 точки след 8-ия кръг в първенството. След отличния старт на кампанията е логичен и въпросът дали Локомотив има сили да спечели шампионската титла за втори път в историята си след 2004 година.

"Естествено, че може целта ни да е спечелването на шампионската титла. Човек винаги трябва да има цел. Нужно е да се преследва нещо, за да е жив. В бизнеса също е така. Ако нямаш цел, планове, няма да постигнеш нищо. Необходимо е да набелязваш, да гониш, за да имаш. Ако не гониш, стоиш на едно място и не се развиваш.

Добре, че се върнах в управлението на клуба след Нова година и побеждаваме", заяви в типичния си стил босът на черно-белите.