Три дами смениха Деси Стоянова в "Преди обед", вижте кои са

Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова сядат поемат предаването в свои ръце

Актуални новини
10:48 - 02 Септември 2024
1359
Три дами смениха Деси Стоянова в "Преди обед", вижте кои са

Майка, обича малини и скача от високо. Това описание служеше за подсказка коя ще замени Деси Стоянова в "Преди обед". Но противно на очакванията, водещата на предаването няма да е една, а три. Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова и Оля Малинова сядат на стола на Стоянова и поемат предаването в свои ръце. 

Йорданова и Маджурова бяха едни от първите предложения за това кой ще замени предишната водеща на предаването. Франциска беше жури в "Денсинг старс", т.е. танцува. Освен това е майка на две момчета. А тъй като никъде няма информация да е скачала отвисоко, потребители в мрежата предположиха, че най-вероятно е скачала с бънджи. 

Зейнеб излезе в майчинство, за да гледа двете си близначки, а преди това имаше рубрика в "Преди обед". Във фейсбук се обсъждаше и, че преди години е скачала с бънджи.

Впоследствие името на Оля Антонова, по известна като Оля Малинова, също се появи като вариант за новата водеща на "Преди обед". Освен артистичната ѝ фамилия с малините е свързан и семейният ѝ бизнес.

Така се оказва, че всяка една характеристика си пасва с различна дама и предаването вече ще си има три водещи. 

"За мен "Преди обед" е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел", разказва Франциска Йорданова.

"Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно", не крие вълнението си Оля Малинова.

"Преди обед" е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности", споделя пред bTV емоционално Зейнеб.

В предаването Петър Дочев ще задава тон, а трите дами ще бъдат не само водещи, но и ще приемат предизвикателството да излязат извън студиото, за да открият нови, интересни истории.