Трифонов: Приключи една предизборна кампания, която напълни пространството с лъжи, измами и машини (НА ЖИВО)

Новини
20:15 - 12 Ноември 2021
6445
Трифонов: Приключи една предизборна кампания, която напълни пространството с лъжи, измами и машини (НА ЖИВО)

"Днес е краят на една предизборна кампания, която според мен не донесе никаква яснота, а напълни пространството с лъжи, измами, машини, червени линии, разкрития, скандали, магистрали, фалшиви новини и какво ли още не" - заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. 

По думите му той отскоро е в политическото пространство.

"Но след нещата, които ми се случиха напоследък, имам чувството, че съм отдавна в това политическо пространство, защото голяма част от тях бяха силни в негативен план. По начин, по който аз някак си имам чувството, че са ми се случили. Въпреки цялата тази тиня не съм променил мнението си, че демокрацията НАТО и ЕС са най-добрият вариант да съществуваме спокойно и сигурно", подчерта лидерът на ИТН. 

„Не смятам, че аз съм човекът, който трябва да се изявява като други лидери навсякъде, по всяко време и като си пуснеш телевизора, те да отговарят по всякакви въпроси. Затова съм се дръпнал малко. Тошко Йорданов е с мен от 28 години. Той е много умен, смел, лоялен и има необходимите качества. На моменти е малко хард, но изпълва със съдържание това един човек да се бори и да налага нашата обща теза в публичното пространство”, допълни Слави.

Очаквайте подробности!