Трима нахлуха за селфи с Кристиано, един го вбеси (СНИМКИ И ВИДЕО)

Понякога ми идва в повече, заяви след срещата в Леверкузен звездата на Ювентус

Спорт
14:46 - 12 Декември 2019
2651
Трима нахлуха за селфи с Кристиано, един го вбеси (СНИМКИ И ВИДЕО)

Трима привърженици нахлуха по време на мача Байер Леверкузен - Ювентус (0:2), за да си направят селфи с голямата звезда на италианците Кристиано Роналдо. Португалецът на две от тях реагира с усмивка, но на едното се изнерви и реагира гневно.

Първият фен успя да се снима с португалеца, а после спокойно и с усмивка излезе, съпровождан от охраната. Случи се малко, след като португалският ас бе вкарал за гостите в 75-ата минута.

Дойде ред на втория да нахлуе, като неговата устременост видимо ядоса Кристиано и той го "финтира", което спечели достатъчно време за охраната да хване нападателя. Той държеше в ръце телефон, готов за безценното селфи със суперзвездата. Но не сполучи.

След края на мача, докато играчите се поздравяваха в центъра на терена, се появи "на скорост" още един фен, нахлул от трибуните. Той обаче бе пресрещнат рано от стюардите и успя да стигне до Кристиано почти прихванат от тях.

Протегна ръка да го прегърне, но - издърпан от охраната, само успя да достигне и дръпне с една ръка за врата футболиста, който не очакваше и се разгневи.

Роналдо се развика към човека, като според португалски медии му е крещял "Ти луд ли си?", а после се хвана за врата, където очевидно бе одран от нападателя. В това време той бе изведен от стюардите, опитвайки да вдигне ръка за извинение към звездата.

"Бях бесен, но вече случката е забравена - каза Кристиано в микс зоната след мача. - Понякога ми идва в повече всичко това".