Тунингова ли си дупето Алекс Богданска?

Нещо за четене
17:15 - 17 Януари 2023
8520
Тунингова ли си дупето Алекс Богданска?

Александра Богданска се наслаждава на почивката си в Тайланд. Красавицата е заедно с бившия си мъж Даниел Петканов и сина им Габриел. Един от фотосите на моделката породи въпроси в последователите й, които се запитаха дали Сашка си е сложила импланти в дупето, което изглежда доста апетитно на част от кадрите, видя Lupa.bg.

Дупето на моделката породи много въпроси

"Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина ОТ МЕН самата!", обяснява тя в посланието, придружаващо нейния пост. "Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (Истинското предизвикателство в моя живот.) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта... ето ни СЕГА! Тук и сега... както е модерно да се казва", завършва тя.

На снимките, които сподели онлайн, тя позира пред фотографския обектив по изрязан бански костюм от две части, чиито десен имитира дънков плат. Плажното облекло, което носи, разкрива на зрителите стегнатото тяло на манекенката, дължащо се на интензивните ѝ тренировки във фитнес залата, откъдето сякаш не излиза, поддържайки своята изкусителна фигура.

Много от последователите на моделката предположиха, че е легнала под ножа за пищно дупе, но близки до благоевградчанката издадоха пред Lupa.bg, че не е лягала под ножа, а по рождение има по-пищна Б страна, която е дооформила с тренировки в залата. 

Хубавото дупе на Сашка е ген