Тв легендата Инна Симеонова погреба съпруга си

Новини
13:29 - 03 Февруари 2022
34380
Тв легендата Инна Симеонова погреба съпруга си

Емблемата на БНТ Инна Симеонова потъна в скръб заради внезапната загуба на съпруга си Красимир Кръстев. Бизнесменът се спомина в средата на януари на 72-годишна възраст, а бившата говорителка изрази тъгата си в мрежата. Двамата се радваха на щастлив брак повече от 30 години и имат две големи дъщери. 

От края на 90-те години бившата тв звезда не работи на заплата, тъй като мъжът ѝ подсигурил ежедневие на царица. За да не скучае, той сбъднал една от мечтите ѝ и инвестирал огромна сума пари в нейна частна конна база – скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят.

Симеонова се запалила по ездата в актьорските си години, когато трябвало да взема уроци за конкретна роля. Впоследствие и двете ѝ щерки, които като малки насочвала към балета и им вещаела международни кариери, се увлекли по конете.

По-малката от тях – Красина, вече е професионална състезателка и жъне успехи в цял свят, заемайки призови позиции. Когато не се занимава с конната си база, говорителката пътешества по света като истинска милионерска съпруга. Любимата им дестинация с мъжа ѝ била Тайланд, където отсядали в един от най-луксозните хотели на острова.

Въпреки че преди време преживели цунами, при което едва не загинали заради страховитите наводнения и екстремна обстановка, продължавали да се връщат на същото място. Така в светските среди даже плъзнал слухът, че всъщност Красимир бил собственик на въпросния елитен ризорт, което било силно преувеличено. Тази година обаче двамата не успяха да отидат за последно заедно на любимото си местенце.