Тя ли е това?! Алекс Сърчаджиева неузнаваема в "Игри на волята" (снимки)

Актуални новини
16:25 - 15 Юли 2019
33371
Тя ли е това?! Алекс Сърчаджиева неузнаваема в "Игри на волята" (снимки)

С изцяло променена визия, Александра Сърчаджиева ще даде старт на мащабния формат на Нова телевизия “Игри на волята: България”. Както вече е ясно, новото риалити шоу ще смени след 10-годишно излъчване "ВИП Брадър" тази есен.

Зрителите скоро ще видят как актрисата влиза в първото си необикновено приключение, известяват продуцентите в официално съобщение до медиите. В продължение на 72 часа вдовицата на Иван Ласкин участва в снимките на промоционално видео към екстремното състезание. Различна и решителна, напълно неузнаваема, Александра се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища… 

Алекс е като същинска амазонка 

“Като водеща аз бях първата, която преживях сериозно предизвикателство в това уникално състезание! През следващите месеци и участниците в „Игри на волята: България“ ще усетят този адреналин. За пореден път се убедих колко красива е България. Снимките за промо клипа ме отведоха до прекрасни места из цялата страна”, споделя Алекс Сърчаджиева.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, познат с работата си в култови продукции и с едни от най-обичаните български артисти. Той признава, че част от сцените са много екстремни и се налага използването на дубльор, за да се гарантира сигурността на Алекс.

Най-новият формат тръгва в ефира на Нова телевизия тази есен, но снимките му започват след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в битки за надмощие и територия, преминавайки през различни изпитания за духа, ума и тялото. За тях предстои приключение, което никой в България не е изживявал. На финала един от участниците ще спечели и 200 000 лева.

Алекс Сърчаджиева с режисьора на рекламното видео на шоуто Валери Милев