Уагабунгата Я-Я подкрепи млада певица

Новата колаборация на изпълнителите носи заглавието "Звездни нощи"

През ключалката
11:35 - 23 Юли 2019
7440
Уагабунгата Я-Я подкрепи млада певица

Музикантът Стоян Роянов-Я-Я, който измисли религията "уагабунга" в последния сезон на „Биг брадър", направи дует с младата первица Нели Гергова –Нелс. Новата колаборация на изпълнителите носи заглавието "Звездни нощи".

Нелс

Стоян Роянов се превърна в любимец на България в шоуто "Биг Брадър", където отказа мисия под предлог, че религията му не му позволява. Веднага след като влезе в къщата, Я-Я откри душата си пред Големия брат и му изповяда съкровените си спиритуални търсения, които намират покой в религията "уагабунга" и "ла мигра естетика". Тогава той заяви, че "уагабунга" е религия, която произхожда от Африка, минава през Испания, стига до Америка и се връща в България. Според забраните на вероизповеданието неговите последователи нямат право да докосват жени с цел флирт, но канадската борба с представител на другия пол е напълно допустима. В последствие музикантът поясни, че е измислена от него с цел да стои далеч от жените в Къщата. 

Сега Я-Я е подкрепил младата надежда Нелс, където тя показва вокалния си талант, под звуците на Стоян Роянов и неговия саксофон, а колаборацията между двамата дава заявка да бъде интересна.