Уау! ЦСКА влага 1 млн. лева за новата фланелка

Тя ще бъде с уникален дизайн и двулицева

Спорт
16:20 - 10 Май 2024
1952
Уау! ЦСКА влага 1 млн. лева за новата фланелка

Напук на твърденията за криза след смяната на собствеността в ЦСКА, новите шефове вече показват амбициите си. В разработката на дизайна на фланелката на отбора за новия сезон са вложени близо 1 милион лева, като тя ще бъде с уникален дизайн и двулицева.

Вечният съперник направи същото, но се оказа копие на тази на германския Мюнхен 1860, където навремето игра изпълнителният директор Даниел Боримиров.

На екипа ще бъде изобразено нещо скъпо за всеки фен на “червените”, като всичко е в ръцете на италианските дизайнери на “Макрон”, който остава доставчик на екипировката.

Изпълнителните директори на клуба Филип Филипов и Стоян Орманджиев още веднъж увериха, че няма да има проблеми около реконструкцията на “Българска армия” въпреки спекулациите от последните дни. Според тях всичко се цитирало избирателно.

Строежът на “Българска армия”, който трябва да стане първият модерен стадион в София, е подложен на атаки още от самото начало. Имало и мераклии да проникнат на строителната площадка, за да хванат в издънка екипа, който я разчиства. Към момента обаче всичките са неуспешни.

Стадион “Българска армия” се намира на историческо място за родния футбол. В местността Пустинята, която никога не е била част от Борисовата градина, се е играл първият мач у нас.

След това мястото с решение на Столичния общински съвет е отданено на АС-23 за стадион още преди един век и от този момент там има игрище. Сега обаче било част от парка и това се оказа неудобно на някои.