Участниците от "Игри на волята" се събраха на мощно афтър парти (СНИМКИ)

То продължи до ранните часове под звуците на фолк музика

Нещо за четене
10:56 - 06 Декември 2022
5506
Участниците от "Игри на волята" се събраха на мощно афтър парти (СНИМКИ)

Четвъртият сезон на "Игри на волята" е вече в исотията, а учатсниците определено успяха да сформиран доста успешен приятелски кръг извън Арената и насочените към тях камери, далеч от схемите и игричките, в които се вкараха всички до един. Доказателство за това е начинът, по който всички заедно отпразнуваха финала на шоуто. Събраха за емблематично парти, което продължи до ранните часове под звуците на фолк музика. 

Управителите на заведението се бяха постарали с много тематична украса, която впечатли риалити звездите, личи си от техни сторита в социалните мрежи. Целият декор в "Planeta by Eleven" бе тематичен за "Игри на волята", а на масата участниците ги чакаха цветни шотове - всеки трябваше да вземе цвета на племето си (жълто, червено или синьо).  Всички те получиха и по един медал от екипа на заведението, който се явява и като утешителна награда за финалистите, които не успяха да преборят Алекса за 100-те бона.

На ВИП партито по случай финала на "Игри на волята" се изсипаха почти всички участници. Победителят Алекса и неговата половинка Елица, мъжкият сексимвол Валери, Лефтеров, великанът Цецо, Зорница, Виктория, Фифо, Гого, Мани, Генчо, Чакалов, Касим, Ралица, Михаела и т.н.  От колектива се отцепиха единствено влюбените гълъбчета Георги и Фейгин, както и приятелките Жени Джаферович и Мирела.