Удар по протеста: Мая Манолова заснета на крака при Божков

Политика
11:35 - 17 Юли 2020
26712
Удар по протеста: Мая Манолова заснета на крака при Божков

Скандална снимка как бившата депутатка и настояща флагманка на протеста срещу властта Мая Манолова е ходила на крака в офиса на олигарха Васил Божков изтече от анонимен източник чрез сайта "Афера". Ударът по бунта идва от източник, за когото се смята и че е разпространил част от аудиозаписите с премиера Бойко Борисов. 

А сега драмата с Манолова се разиграва от "разкодирания телефон на Черепа". Не е ясно за кое устройство става дума, като се имат предвид редицата обиски в имотите на Божков през последните месеци. От анонимката обаче са изтекли и още есемеси, разменени между милиардера и финансовия министър в оставка Владислав Горанов. 

Иначе кадърът ясно показва как екс омбудсманът влиза в просторното фоайе на "Московска" 43, облечен в къса тъмносиня рокля. Снимката е от запис на камерите в луксозната сграда.  

"Не съм търсила и получавала помощ от бизнесмени", каза преди седмици Манолова на въпроса дали е получавала финансиране от олигарха-беглец в Дубай. Според запознати тя му се е молила за финансова инжекция, но той я е отрязъл.