Уест Хем прави революция в Англия

Чуковете ще се допитват до феновете за различни решения, свързани с клуба

Спорт
11:24 - 07 Май 2019
1687
Уест Хем прави революция в Англия

Уест Хем е на път да направи революция в управлението на английски клуб. Феновете на чуковете вече ще имат много по-важна роля в развитието на любимия им клуб.

В момента социалните мрежи имат сериозно влияние върху развитието на футболните клубове. Те няма как да игнорират нещата, които се публикуват от феновете им. А Уест Хем реши да даде голяма власт на своите привърженици.

Те ще вземат участие в малки решения за развитието на клуба. Например кой да стане играч на мача или върху кой футболист да се фокусират телевизионните камери.

Освен тези малки решения, феновете ще вземат внимание върху важни решения за развитието на лондонския тим. Но не всички ще имат правото да участват в тези допитвания. Това ще са фенове, които имат сезонни карти за настоящия или следващия сезон. Те ще получават специален токен, който ще им позволи да гласуват в специално приложение за мобилен телефон.

Интересното е, че феновете ще имат по-голяма роля в гласуванията ако купуват повече токени. А от ръководството обещаха да се съобразяват с мнението на феновете.