Уха! Ударите по Левски не спират

Спорт
10:16 - 09 Март 2021
1063
Уха! Ударите по Левски не спират

Нов проблем ще трябва да бъде решаван в тима на Левски, след като се е появил пореден медицински казус. Заради избрания от клубния лекар протокол на лечение Андриан Краев вече е отписан до края на сезона.

Футболистът има травма в областта на аддукторите, подобна на тази, която дълго време тормозеше бившия нападател на тима Станислав Костов. Заради нея Краев пропусна цялата зимна подготовка, а на преглед в Германия са му препоръчали да се оперира.

Клубният лекар на Левски обаче е преценил да заложи на консервативно лечение и е изразил становище, че не трябва да се прави интервенция. В резултат на това Краев продължава да чувства болки и да не може да тренира пълноценно.

В същото време възстановяването на близнаците Радослав и Борислав Цоневи не върви така, както се иска на феновете. На „Герена“ са наясно, че те ще могат да се върнат в игра най-рано през май, въпреки че вече започнаха да тичат. Това е сериозен удар за треньора Славиша Стоянович, който признава, че отборът му страда от липсата на качествен атакуващ халф.