Ултрас Левски: Кога на Гонзо паднете...

Феновете на сините скочиха на ръководството

Спорт
14:46 - 27 Януари 2023
5659
Ултрас Левски: Кога на Гонзо паднете...

Една от най-големите фенски фракции на Левски изрази недоволството си от поведението на ръководството на „сините”, заради декларацията срещу една от легендите на клуба Георги Иванов-Гонзо.

Организация „Ултрас Левски“, публикува в социалните мрежи позицията си в подкрепа на бившия нападател на тима от стадион „Георги Аспарухов”.

От "Ултрас Левски" реагираха по следния начин:

"Нашата организация твърдо се противопоставя на днешната "позиция", изразена в официалните канали на ПФК Левски, относно една от легендите на нашия вековен клуб - Георги Иванов.

Изумени и учудени сме от бързата реакция на клуба, когато трябва да се нападне "наш". Не става ясно кой по-точно искаше мнението на клуба и кое е налагало клуба да "осъжда" изказване на Гонзо, което няма нищо общо с клуба. Изказване, изкарано от контекста, в което се твърди, че в националния отбор трябва да играят млади българи, а не бразилци, нигерийци или сърби. Нима това не е така и клубът ни осъжда това? Нима това в момента е най-големия проблем на ПФК Левски? 

Очевидно най-лесно е да хвърляме кал върху нашите легенди, докато кротко и услужливо си мълчим срещу тези, които с години бълват лай*а върху отбора и неговите привърженици!

Призоваваме администрацията на ПФК "Левски" да се съсредоточи върху огромните проблеми от всякакво естество налегнали клуба и да спре да се изявява като морален стожер и последна съдебна инстанция!

Кога на Гонзо паднете, паднете...."