УНИКАЛЕН ЗАПИС: Гонзо май ще изгори като факла! Г-н Иванов моли за помощ гангстера Мартин Джито

Иванов, който ще се срещне с лидерите на евопрейските федерации, беше уличен в заговор с известен престъпник

Новини
14:40 - 17 Септември 2024
5319
УНИКАЛЕН ЗАПИС: Гонзо май ще изгори като факла! Г-н Иванов моли за помощ гангстера Мартин Джито

Любопитен телефонен запис, свързан с Георги Иванов, "изплува" на повърхността. Разговорът, в който е замесен и Мартин Георгиев - Джито, е във връзка си избора на Гонзо за президент на БФС.

Дълго време той не беше вписан в регистъра, тъй като имаше входирани жалби срещу него и изборът му за глава на българския футбол.

Георги Иванов е помолил за съдействие Мартин Джито да окаже натиск и човекът от Балкан Варвара да оттегли жалбата си.

Lupa.bg научи, че срещу тази "дребна услуга" Гонзо трябва да "върне ресто". Апетитът на Джито е насочен към емблематичния ресторант на базата на БФС в Бояна, който се стопанисваше дълги години от сина на бившия президент на централата Борислав Михайлов - Николай.

В записа, в който са намесени ресторант "Гранде" и хотелската част към него, двамата - Гонзо и Джито, се уговарят как да бъде прекратен действащият договор на заведението, след което три фирми, в които "де юре" не присъства нито един от двамата, да го прилапат.

Друго, което става ясно от разговора е, че те планират да уволнят юристконсулта и управител на
Национална футболна база - Янита Димитрова.

В същото време стана ясно, че президентът Георги Иванов ще вземе участие в срещата на лидерите от всички европейски федерации членуващи в УЕФА, по-известна като Top Executive Program (TEP).

Програмата е разработена за развитието на футбола и подкрепя ръководителите на европейския футбол в техните функции за вземане на решения. Тазгодишната среща ще се проведе от 17 до 19 септември във френския град Кан, а сред присъстващите ще са всички президенти и изпълнителни директори на европейските футболни централи.