Уникално! Майка и дъщеря - бременни заедно

Куриози
23:15 - 11 Март 2020
8009
Уникално! Майка и дъщеря - бременни заедно

Майка и дъщеря от Великобритания са бременни заедно в момента. За Мили Радфорд, която е на 18 г., това ще е първото дете, докато майка ѝ носи 22-то си бебе.

Майка ѝ Сю Радфорд се очаква да роди 22-то си дете, което е момиченце, в края на следващия месец. Семейството на Сю и съпругът й Ноел е най-голямото във Великобритания. Те също така са доста известни, след като редовно получават покани за участие в телевизионни предавания.

Мили Радфорд

Мили споделя: „Странно е, че моето бебе ще има леля, която ще е само с пет месеца по-голяма. Но това и означава, че те ще бъдат много близки”.

Цялото семейство Радфорд, без Крис на 30 и Софи на 26 г., които вече не живеят с тях

Мили, която е бременна от 14 седмици, е заченала по време на шестмесечната си връзка с момче на нейните години. Двамата вече не са заедно, но бъдещият татко се е заклел, че ще бъде част от живота на детето си.

Сю и Ноел заедно с Мили, която е на три седмици

Бъдещата майка споделя: „Не използвахме предпазни средства. Знаех, че имаше риск от забременяване, но не мислих, че ще стане толкова лесно”.

След като разбира, Мили съобщава новината на родителите си, че ще стават баба и дядо за пети път. За нейна радост те приемат с радост добрата вест. Мили Радфорд е тяхното седмо дете.

Превод от „Дейли мирър”