Ути Бъчваров влиза в "Мастършеф"

Той ще обучава хоби-готвачите този петък

Нещо за четене
10:41 - 06 Октомври 2023
2855
Ути Бъчваров влиза в "Мастършеф"

"Мастършеф" продължава да подлага на изпитания хоби-готвачите с динамични кулинарни предизвикателства и изпитания на духа. Още в петък вечер шокиращ продукт под кутията на "Мастършеф" ще издаде тематиката на епизода и ще остави хоби-готвачите стъписани. В специален мастърклас ще изгрее самият Ути Бъчваров, който с типичната си колоритност ще научи четирима от кулинарите на тънкостите при приготвянето на „великия български шиш от свинско месо“. Маниерът на страстния ловджия, готвач и телевизионен водещ обещава много смях и вдъхновение не само за участниците, но и за зрителите на bTV. Този, който се справи най-умело със задачата, поставена от Ути, ще получи мастърпрестилка, която му дава възможност да обърне играта в своя полза.

Стрес тест на три нива пък ще тества уменията на хоби-готвачите да работят под напрежение и да не разхищават продукти. Една от дамите ще изпъкне сред останалите, а нейното ястие ще стане повод за шеговито предложение за брак от страна на шефа на шефовете – Явор Сарафов. Една от дамите в шоуто, ще предизвика журито с една от най-лютите чушки в света, а недоверчив участник ще реши лично да провери силата й. Дегустацията на този екзотичен продукт ще го накара да възкликне - „Някой ако му капне, ще му съдере панталона“! Дали журито ще пострада от експеримента с най-лютата в света и кой ще напусне предаването, ще стане ясно в петък вечер.

В съботния епизод на "Мастършеф" екзотиката ще се преплете с традициите в любопитен тест за креативност, победителят от който ще вземе в свои ръце съдбовни решения за предстоящата отборна битка. Приготвянето на вечеря за мотористи ще вдигне оборотите в легендарната кухня на шоуто, а кой отбор се представя по-добре на кулинарната писта, ще се окаже труден въпрос.

По време на съботната елиминация доблестен жест може да се окаже нож с две остриета, а борбата за оставане в надпреварата ще вдигне пара сред хоби-готвачите.