Ути показа за първи път порасналите си близначки

През ключалката
19:08 - 18 Август 2023
200352
Ути показа за първи път порасналите си близначки

Ути Бъчваров показа двете си дълго чакани деца за първи път в социалните мрежи. Той публикува няколко кадъра във Фейсбук в четвъртък, увери се репортер на Lupa.bg

Един от най-известните кулинари на България стана татко на две момичета през 2017 г. изненадващо за мнозина. По онова време Ути бе на достолепните 47 години и оттогава до днес той никога не е показвал Далия и Ружа, които вече са ученички. Макар и в гръб, снимката на двете малки госпожици е първата, на която ги виждаме заедно на известната хижа "Мазалат" заедно с техни приятелчета, припомня Хотнюз.

"Пожелание и препоръка към всички бащи! Заведете децата си на хижа Мазалат и им покажете величието на Балкана! В далечината наблюдаваме Синаница, Триглав и бездънната чаша на Габровница", пише кулинарят в поста си.

Имената на децата на Бъчваров не са избрани случайно. И далията, и ружата цъфтят през лятото, а дъщерите на Ути се появиха точно тогава. Повече от 5години Ути и половинката му Мария пробваха всякакви начини, докато накрая двойката заложи на ин витро, писа тогава в. "Уикенд". Според запознати Бъчваров е влoжил цeлия cи xoнopap oт "BИΠ Бpaдъp" в ocъщecтвявaнeтo нa мeчтaтa cи. Гeнeтичнo дeцaтa ca изцялo нa двoйĸaтa, тъй ĸaтo ca били пoлзвaни яйцeĸлeтĸa oт Mapия и ceмeннa тeчнocт oт Ути.